Zoran Zaev профилна слика

Zoran Zaev

Zoran Zaev е македонска Политичар и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@zoranzaev - Претседател на Социјалдемократски сојуз на Македонија - Social Democratic Union of Macedonia president@sdsm.org.mk +389 2 3293 101

Место на Instagram Топ Листа

Рангирана 59. (TOP 14%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангирана 45. (TOP 11%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: zoranzaev

Snapchat: нема Snapchat

Instagram статистика
13745

Следачи
700

Просечен број лајкови на слики
3.75

Просечен број на коментари
229

Слики

Сумирано

Категорија: Политичар

Моментално, Zoran Zaev (@zoranzaev) има 13745 Instagram следачи и е рангиран 59. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 3.75 коментари и 700 лајкови на слика и е рангиран 45. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Zoran Zaev, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Политичар:
Оди на Instagram Топ Листа