Zorica Laskov профилна слика

Zorica Laskov

Zorica Laskov е македонска Instagram Ѕвезда и влијателна личност на социјалните мрежи.

Instagram Bio

@zoricalaskov - Hello bitches,the queen is coming👑 👻zocy1

Место на Instagram Топ Листа

Рангиран 343. (TOP 82%) , по бројот на следачи на Instagram.

Рангиран 309. (TOP 74%) , по просечен број на лајкови на слика.


Профили на социјалните мрежи

Instagram: zoricalaskov

Snapchat: zocy1

Instagram статистика
2361

Следачи
166

Просечен број лајкови на слики
1.25

Просечен број на коментари
405

Слики

Сумирано

Категорија: Instagram Ѕвезда

Моментално, Zorica Laskov (@zoricalaskov) има 2361 Instagram следачи и е рангиран 343. на македонската Instagram листа по број на следачи. Просечно има по 1.25 коментари и 166 лајкови на слика и е рангиран 309. по просечниот број на лајкови на слики.

Ако си ти Zorica Laskov, можеш да ни испратиш твои основни податоци како дата на раѓање, место на живеење, висина, тежина и слични податоци што би сакал да ги споделиш со нас.

Други личности од иста категорија Instagram Ѕвезда:
Оди на Instagram Топ Листа